Recensies

Netjes gewerkt maar de communicatie kan beter.

Rated 3,0 out of 5
oktober 6, 2023

De kozijnen zijn netjes geplaatst alleen de administratie kan beter.

De voordeur klemde maar is inmiddels opgelost !!

Goede werknemers voor de plaatsing.

R.

Vervanging van houten raamkozijnen voor kunststof raamkozijnen

Rated 5,0 out of 5
september 2, 2021

De plaatsing is zeer snel en netjes gebeurt. Ruim binnen afgesproken tijd.

Freddy Oomkes

Na een goed intake gesprek waar wij een goed gevoel over hadden hebben zij onze kozijnen vervangen.

Rated 5,0 out of 5
augustus 23, 2021

Vakwerk geleverd en goed mee gedacht. Ramon en Marco hebben het keurig gedaan.

Willem Woudstra. Schalkhaar

Renovatie keuken

Rated 5,0 out of 5
augustus 23, 2021

Marco en zijn team hebben uitstekend werk geleverd bij de uitgebreide renovatie van onze keuken. Plaatsen nieuwe keuken incl. inbouwapparatuur, aanpassing electra en tegelwerk zijn snel en zeer vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden.

Gerard

Vakwerk

Rated 5,0 out of 5
augustus 14, 2021

Twee ramen met kunststof kozijnen laten plaatsen. Top afgewerkt en goed meegedacht over de randzaken. Zeer tevreden!!

Irene Hartemink

Geweldige sympathieke vaklui,

Rated 5,0 out of 5
augustus 14, 2021

Nauwkeurig vakwerk wordt opgeleverd.. Op het einde van het karwei, wordt alles, nog een keer grondig gecheckt. .Zelfs, voor kleine, extra nevenkarweitjes wordt tijd gemaakt, Alles keurig opgepoetst en opgeruimd, op het einde van de rit ! Kortom wij zijn uiterst tevreden! Windows Solutions, is zeer aan te bevelen.

M.M.G. van de Ven.

Na het eerste kennismakingsgesprek een goed gevoel er aan over gehouden. Ze denken mee en geven vanuit hun ervaring goede tips.

Rated 5,0 out of 5
augustus 14, 2021

Marco en Ramon hebben vakwerk geleverd en het was in een halve dag geklaard. Een keuken, slaapkamer en douche kozijn vervangen.

Twee weken later de pliche gordijnen erin gezet en het keuken raam opnieuw gekit. Dat kwam door de werking en is keurig gedaan.

Willem Woudstra Schalkhaar

strak werk geleverd

Rated 5,0 out of 5
november 18, 2020

Peter en Andre hebben 2 bovenramen en 2 deuren beneden vervangen waarbij de oude kunststofkozijnen zonder schade eruit zijn gehaald tbv 2e hands doorverkoop door mij. Hun vrolijke en speelse wijze van werken zie je terug in de juiste plaatsing en binnenafwerking. Zij werken secuur en nemen de tijd om te overleggen met de klant. Prijsafspraken met eigenaar Marco verliepen ook goed, fijntuning wensenpakket naar volle tevredenheid. grote aanrader dit bedrijf.

Twan de Rond

Kwaliteit en top service

Rated 5,0 out of 5
oktober 10, 2023

Prettige mensen om mee te communiceren en weten wat ze doen. zoeken naar een oplossing als iets even afwijkt van de standaard.

Marco en zijn collega’s leveren goed werk af en zijn altijd bereid om een stapje meer voor je te zetten.

Bedankt voor de top service!

Abdel

Een aanbeveling waard

Rated 5,0 out of 5
mei 29, 2023

In maart heeft Windowsolutions bij ons huis alle kozijnen, inclusieve de voor- een achterdeur, vervangen. Door wat miscommunicatie in het begin liep het project wat vertraging op. Het bedrijf deed er vervolgens alles aan, om de vertraging zo veel mogelijk te beperken. Met succes. Uiteindelijk werd het project veel eerder afgerond dan initieel gepland. Het plaatsen verliep soepel, snel en schoon. Erg aardige, gezellige en professionele medewerkers. Zeer goede afwerking. Al in al: een aanbeveling waard.

Jurgen Amersfoort

Top ervaring

Rated 5,0 out of 5
maart 15, 2023

JL.3 januari kwamen Marco, Rakesh en Ben van Window Solutions klokslag 08.00 uur bij ons in Rijnsburg. Van Enschede naar Rijnsburg Zuid-Holland was dat best een serieuze rit. Maar fris en fruitig zijn ze aan het werk gegaan. Vier kozijnen waarvan een pui met openslaande deuren, twee grote kozijnen met openslaande ramen en een kleiner raam en vier dakramen, allemaal met horren. De werksfeer was professioneel en aangenaam. In twee dagen was de klus geklaard. Marco is nog terug gekomen om nog even alles na te kijken. Maar zoals ik al verwacht had, was de afwerking grote klasse. Frank van der Gunst van de buitendienst komt nog langs voor de zonwerende raamdecoratie op te meten. Dus al met al waren wij uiterst tevreden over de geleverde werkzaamheden. Het plan is dan ook om achter naar het dakterras toe, twee kozijnen met openslaande deuren te laten plaatsen. Uiteraard ook door Window Solutions. Dus Marco, weer aan de bak in Rijnsburg. Tot ziens

Jan en Joke Walters

Nog steeds zo blij met de kozijnen!

Rated 5,0 out of 5
november 11, 2022

In 2018 zijn mijn kunstof kozijnen geplaatst. Destijds is er vakwerk geleverd en alles is in heel prettige sfeer verlopen. Het is geheel onderhoudsvrij en ze zien er nog steeds prachtig uit.

Daarnaast geven de kiepramen mij een heel veilig gevoel. Baal dat mijn zolder nog houten dakkapellen heeft, zou ik ook het liefst in kunststof hebben, zeker daar het door de nerf bijna niet van hout te onderscheiden is. Ik kan Window Solutions van harte aanbevelen voor montage, vakmanschap, betrouwbaarheid, nazorg en service!

Ethel Rikken

Kunststof kozijnen en voordeur.

Rated 5,0 out of 5
november 5, 2022

Diverse kozijnen aan de achterkant van de woning vervangen en een nieuwe voordeur laten plaatsen.

Vriendelijke monteurs waar veel mee te overleggen viel, en die alles heel netjes hebben afgewerkt en hebben opgeruimd aan het einde !

Zeer tevreden en we vertrouwen erop dat de laatste punten ook netjes worden opgelost .

Rob Vaanholt

Het kon niet... maar het lukte ze toch

Rated 5,0 out of 5
juni 18, 2022

Ik woon bijna in het centrum van Amsterdam en ik had al van een aantal aannemers gehoord dat het “onmogelijk was” om zonder steigers nieuwe kozijnen te plaatsen. Dat leek voor mij een onoverkomelijk probleem vanwege een serre op BG. Marco deed niet zo moeilijk en heeft met z’n team zonder steigers zes nieuwe kozijnen geplaatst. Het was meteen perfect en inmiddels een paar jaar later nog steeds. Stilte en bijna geen stookkosten meer. Groet uit De Pijp 😉

Sander

Kunstof kozijnen en schuifpui

Rated 5,0 out of 5
mei 27, 2022

Wat een prachtig werk hebben de jongens geleverd! Zo knap hoe ze de kozijnen en de schuifpui hebben geplaatst.

Ze werken keurig en denken mee over de afwerking. In een woord: FANTASTISCH!

Els en Willem van Veen

Renovatie kozijnen

Rated 5,0 out of 5
maart 14, 2022

In 4 dagen tijd nieuwe kozijnen geplaatst, het ziet er toppie uit dankzij de mannen van Windowsolutions met dank aan Ramon en Peter klasse mannen ?

Willem

Vervangen raamkozijn

Rated 5,0 out of 5
december 17, 2021

Vaak hoor je mooie reclame verhaaltjes en moet je maar afwachten wat er geleverd wordt.

In het geval van Windowsolutions kregen we een No Nonsens verhaal ,van Marco, gewoon een goede uitleg en advies.

Werd er op de afgesproken tijd het juiste kozijn geleverd en geplaatst en alles keurig schoon achter gelaten.

Een bedrijf dat we zeker zullen aanraden.

fam. van Eijk, Vinkeveen

Een absolute aanrader!

Rated 5,0 out of 5
december 17, 2021

Meer dan tevreden over de advisering, kwaliteit, levering en afhandeling van het kozijn. Het opgeleverd werk was goed en vakkundig.

Alles is netjes afgewerkt.

Ontzettend bedankt!

Mona

Renovatie kozijnen gehele woning

Rated 4,0 out of 5
december 17, 2021

Wij hebben alle kozijnen en gevelbekleding laten doen. Na een offerte de keus gemaakt voor windowsolutions. Marco was en is voor ons altijd goed bereikbaar geweest en duidelijk met afspraken. Binnen 4 dagen was alles op wat kleine puntjes helemaal klaar. Wij zijn zeer tevreden en vertrouwen er geheel op dat de laatste puntjes ook goed komen. Wij willen ook Peter, Andre en Do bedanken voor de fijne communicatie en het werk wat zij hebben geleverd.

Fam palmtak

Het onmogelijke is toch mogelijk gemaakt

Rated 4,0 out of 5
december 17, 2021

Bij ons zijn boven en beneden kunststof kozijnen geplaatst. Netjes en vakkundig gedaan. Fijn dat er mee gedacht werd en oplossingen aangedragen werden. Topwerk geleverd. Bedankt Marco en personeel. We zijn er superblij mee!!

Jan en Gertina Maasen

Dubbel gevoel

Rated 3,0 out of 5
december 17, 2021

Ik ben tevreden over het werk dat de mannen hier hebben verricht; op 3 verdiepingen de kozijnen vervangen. Er is zorgvuldig en prettig gewerkt. De troep is opgeruimd.

Maar de communicatie heeft echter nogal te wensen overgelaten. Zo is er een kozijn geleverd met de kiepkantel aan de verkeerde kant. Dit hebben wij dan maar geaccepteerd, ok. Wat moet je, als je raam eruit ligt. Maar de schuifpui gaat zo open dat de hendeltjes van het ventilatierooster afbraken. Dit is allemaal gemeld bij Bart, maar daar is nogal laconiek over gedaan. En we wachten nog steeds op de hor van de schuifpui, een half jaar later. Dit is allemaal bij Bart en later bij Marco neergelegd. Marco bel ik om de zoveel tijd, maar er zit geen beweging in. Ik lees hier meer recensies over uitblijvende horren en de gebrekkige communicatie. Het vergalt mijn goede gevoel over Window Solutions, heel jammer! Het zou schelen als Marco zelf contact op zou nemen over bv die schuifpuihor met duidelijk bewijs van wat er gaande is en dat ik niet zelf er achteraan moet blijven bellen.

Franken

Goed product, goed vakwerk, slechte communicatie

Rated 3,0 out of 5
augustus 17, 2021

4 kunststof kozijnen laten plaatsen.

Er is snel en vakkundig gewerkt en alles in 1 dagdeel klaar. Van de bijbehorende horren was er echter 1 te weinig aangeleverd.

Hierop hebben we erg lang moeten wachten en was de communicatie met eigenaar erg slecht.

Eerst werd nog een verkeerde maat nageleverd en daarna nog weer erg lang moeten wachten op de juiste maat.

Kortom: het product en de montage prima, de communicatie en nazorg erg matig.

A. Rutten

Wisselend tevreden…

Rated 3,0 out of 5
augustus 17, 2021

Ik heb goede ervaringen gelezen over dit bedrijf en ben ook mede hierdoor met ze in zee gegaan.

Helaas ging het 1 en ander verkeerd en een gedeelte is gelijk keurig opgelost.

Maar andere dingen lieten en laten nog steeds op zich wachten. Ik zou nog horren geleverd krijgen en aanstip stiften vanwege beschadiging. Hier wacht ik helaas nog steeds op.

Zelf ben ik absoluut niet de moeilijkste, maar verwacht wel dat alles keurig afgehandeld wordt.

Afwerking van kozijnen binnen, echter 1 kozijn moest incl. Vensterbank volledig opnieuw gedaan worden. Dit werd door andere monteurs (dan diegene die het oorspronkelijk afgewerkt hadden) opnieuw afgewerkt. Deze monteurs staan er voor hun werk en zij wezen mij op de slechte afwerking en met de mededeling zo willen wij het als bedrijf niet achterlaten.

Rest volledig keurig afgewerkt.

Keukendeur ben ik tot op de dag van vandaag niet tevreden over omdat deze gewoon verkeerd ingemeten is door Marco. Echter wilde hij deze niet meer vervangen omdat deze deur al eerder fout was gegaan en een ander groot kozijn wel vervangen is, waar ik zeer tevreden over ben.

Ben uiteindelijk met de keukendeur/kozijn akkoord gegaan en heb het netjes af laten werken.

Uiteindelijk heeft alles 3 maanden geduurd.

Echter allemaal hele vriendelijke mensen, waar de meeste voor hun werk staan.

Veldhuizen

Vakmanschap die te zien is

Rated 5,0 out of 5
augustus 17, 2021

De geleverde Schuco kozijnen inclusief deuren met de daarbijbehorende isolatie glas en de professionele afwerking zijn wij meer dan tevreden zelfs kleine details die je zo niet opmerkt wordt door de proffesionele vakmanschap afgeleverd en afgewerkt. Topper

Harm Smallenbroek

super goede clum

Rated 5,0 out of 5
augustus 17, 2021

Uitstekend geholpen en goed advies en zeker niet duur.

Thijs Bouvy

Vakkundig en goed werk

Rated 5,0 out of 5
augustus 17, 2021

Het opgeleverd werk was goed en vakkundig afgeleverd. Vooraf is goed ingemeten en een goede prijs afgesproken.

Ze gingen pas weg, nadat alles was nagelopen en door ons goedgekeurd.

Abdel

Werk goed, communicatie slecht.

Rated 3,0 out of 5
augustus 15, 2021

Andre en Peter hebben prima werk geleverd. Maar communicatie met Marco is slecht. Hij belt nooit terug of gooit je in gesprek. Slecht voor bedrijf.

C. Molenaar

Prima befrijf

Rated 5,0 out of 5
augustus 15, 2021

Voor ons een prima bedrijf,levert goed werk

Rob

Eerste indruk was zeer goed

Rated 5,0 out of 5
augustus 15, 2021

Goedemorgen eerste indruk. De kozijnen moeten echter nog geplaatst worden, dus daar kunnen wij nog geen beoordeling over geven!!

Gerrit en Jantine Nijhuis

Subliem resultaat

Rated 5,0 out of 5
augustus 14, 2021

Het team van Windows Solutions heeft uitmuntend werk geleverd aan ons huis. Een keukenraam en een complete voordeur vervangen en een schuifpui nieuw geplaatst. Met vier vakmensen in 1 dagdeel gerealiseerd. Grote klasse! Met uiterste zorgvuldigheid en alle aandacht voor detail. De afwerking is perfect en het resultaat is om gelukkig van te worden. Het team werkte uitstekend samen, goed overleg, onderling en met ons en veel humor. Er hing een vrolijke sfeer tijdens deze.ingrijpende klus. Chapeau. Dit bedrijf beveel ik van harte aan.

Jan Henk Vinckers

Betrouwbaar en vakkundig

Rated 0,0 out of 5
oktober 30, 2019

De communicatie was goed, de gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit en er is netjes, zorgvuldig gewerkt.

Ik ben ook erg te spreken over het mee-denken. Voor een aantal lastige punten waar andere geraadpleegde aannemers erg moeilijk over deden, heeft Window Solutions slimme (en mooie!) oplossingen gevonden.

Van harte aanbevolen dus.

Sander, Amsterdam

Anoniem

Vriendelijke vakmensen

Rated 0,0 out of 5
mei 7, 2019

” wij doen wat wij zeggen” zei Marco Drosten in ons gesprek over de werkzaamheden.

En niets is minder waar gebleken.

Alle gemaakte afspraken zijn na gekomen.

De installatie verliep soepel en netjes door twee vriendelijke vakmensen.

Wij raden daarom Window Solutions aan voor iedereen die plannen heeft het uiterlijk van hun huis te veranderen of verbeteren.

Fam. Kuzee Almere

Anoniem