Kunststof Schuifpui

Kunststof Schuifpui

Een nieuwe kunststof schuifpui heeft vele voordelen; u betrekt uw tuin of terras direct bij uw kamer en er is geen draaicirkel van bewegende delen zoals bij openslaande tuindeuren. Hierdoor kunt u de ruimte op uw terras en in de kamer optimaal benutten, de extra hoeveelheid licht die de kamer binnenvalt zorgt voor een optisch veel grotere ruimte.

Creëer ruimte met een stijlvolle kunststof schuifpui

Soepel en geruisloos glijdt de schuifdeur open en u stapt op uw terras, waarna frisse tuingeuren het huis instromen. Met een schuifpui creëert u licht en ruimte in elke woning. Zonder de hinder van openstaande deuren.

Met een lichte handomdraai

Onze schuifpuien zijn ontwikkeld om voor een soepele bediening bij extra grote doorgangen. De schuifdeur loopt zo licht, dat ook kinderen en ouderen de deur gemakkelijk met een lichte handomdraai kunnen bedienen. Ervaar dit bedieningsgemak ongeacht de afmeting van uw schuifpui.

En uiteraard zijn de schuifpuien potdicht en daardoor bijzonder goed isolerend, geluidwerend, inbraak werend en energiebesparend. Zo beschikken onze glazen over beveiligingsgraad K02 en een U (isolatiewaarde) van 1.1. Daarnaast hebben onze glasbladen een drievoudige CLIMATOP XN beglazing. Deze folie zorgt ervoor dat het glas de UV stralen van de zon weerkaatst. Zo houdt u de woning tijdens de zomers goed gekoeld.

De installatie van uw schuifpui

Voordat wij aan de slag gaan met de installatie van uw schuifpui zal onze expert een keer bij u langskomen om een offerte op te stellen. De expert zal uw wensen voor ons hoofdkantoor in kaart brengen en het nodige advies geven zodat onze in-house designer een goed ontwerp voor u kan maken. Dit ontwerp krijgt u samen met de prijsopgave op de mail gestuurd zodat u het in uw eigen tijd kunt doorlezen. Op het moment dat wij een akkoord van u hebben zal onze meetdeskundige bij u langskomen om de afmetingen nauwkeurig in te meten, zodat wij alles kunnen bestellen en z.s.m. bij u kunnen beginnen met klussen.

Over de auteur

admin administrator