Gevel en dakrand panelen

Gevel en dakrand panelen

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor nieuwbouw, maar is ook te gebruiken bij de renovatie van bestaande woningen. Keralit is gemaakt van onderhoudsarm materiaal. Hierdoor hoeven de gevel en dakrand panelen en profielen niet te worden geschilderd. Dat scheelt aanzienlijk in onderhoudskosten. Omdat het ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het dak of de gevel er jarenlang strak afgewerkt uitzien.

Onderhoudsarme keralit gevelbekleding

Bij het bouwen of renoveren van uw huis, zult u de keuze voor kunststof gevel en dakpan panelen bekleding ongetwijfeld voorbij zien komen. Buiten dat het uw woning er een stuk strakker uit laat zien, zijn er nog meer redenen om voor dit systeem te kiezen.

Kwaliteit van Keralit
Heering Kunststof Profielen stelt hoge eisen aan de kwaliteit van Keralit. De basis is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl©. Deze grondstof is een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. Fiberyl© zorgt voor een sterk paneel dat weersbestendig is en een lange levensduur heeft. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt.

10 jaar kleurvast
De toplaag waarmee de kunststof gevel en dakrand panelen bekleding wordt afgewerkt, is uitgebreid getest op water, zon- en uv-licht. Hierdoor is deze gegarandeerd 10 jaar kleurvast en behoudt de woning hiermee een fraai aangezicht. Een periodiek zachte reiniging volstaat vervolgens voor jarenlang woonplezier.

Milieuvriendelijk
Door te kiezen voor Keralit, draagt u bij aan een beter milieu:

  • Er hoeven minder bomen gekapt te worden voor de productie van Keralit
  • Geen onderhoud met vervuilende verf, reinigers en oplossers
  • Waar mogelijk wordt gebruikt gemaakt van gerecyclede grondstoffen

Snelle montage gevelbekleding
Keralit is gemakkelijk en veelzijdig te monteren door het grote scala aan hulpprofielen. Onder andere de eindkappen en buitenhoeken geven de gevel ook nog eens een massieve uitstraling. Het dakrandsysteem heeft een ophangsysteem dat het mogelijk maakt om wel 3x sneller te monteren.

Maatwerk Keralit
Met kunststof Keralit gevelbekleding is ook maatwerk mogelijk. Panelen kunnen in de fabriek op de gewenste lengte (2,5 tot 7,5 m1) worden gezaagd en eventueel gebundeld per woning worden aangeleverd. Dit zorgt voor tijdswinst bij montage en bespaart op afval- en faalkosten. Maatwerk is mogelijk vanaf 200 m1.

Over de auteur

admin administrator