Recensies

Hieronder staan alle recensies die wij van klanten hebben mogen ontvangen.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 9 reviews
by Marleen ter Reegen on Windowsolutions bv
Vakwerk!

Afgelopen maand heb ik aan beide kanten van mijn huis openslaande deuren laten plaatsen en een groot raam laten vervangen. Ik had direct een goed gevoel erover, al vanaf het eerste gesprek met Marco, waarin ik goede adviezen heb gekregen. Een tegenvaller (barst in ruit, vervangen) is heel snel opgelost en het ziet er allemaal prachtig uit. Prettige mensen, vaklui en doorwerkers. Ik ben heel tevreden.

by Arnold van Driel on Windowsolutions bv
Vakwerk met een goede sfeer

Afgelopen donderdag hebben drie mannen van Window Solutions bij ons boven aan de achterzijde van de woning twee kunststof kozijnen geplaatst. Het zijn echte vaklui met een goed oog voor detail. Het raam zit er super strak in en is erg mooi afgewerkt. En wat ook niet onbelangrijk is: de stemming bij de mannen blijft vrolijk ook al loopt de klus uit en duurt deze wat langer dan gepland. Ze zijn niet eerder naar huis gegaan voordat de kozijnen er beide netjes in zaten.

by Fam. Berkhof on Windowsolutions bv
Nieuwe kozijnen

Eind augustus zijn bij ons huis twee kunststof kozijnen geplaatst. Reeds in het offerte traject kwam WS middels Ben Drosten heel deskundig over. Hij gaf direct goede adviezen over wat je beter niet en wel kon doen en gaf tips over de afwerking o.a. het wegwerken van de kabel van de zonwering die voorheen op het kozijn was gemonteerd. Ook werden nieuwe vensterbanken geadviseerd omdat dit een harmonieus geheel geeft.Mede door de deskundige adviezen hebben wij voor WS gekozen voor de uitvoering.En ook de uitvoering verliep perfect. Marco en zijn team zijn aardige en vakkundige kerels die goed werk hebben verricht met een prima prijs/kwaliteits verhouding.Een van de geplaatste vensterbanken was niet helemaal goed en werd probleemloos een aantal dagen later vervangen.Kortom het was goed en plezierig zaken doen met WS en als wij weer een klus hebben gaan we zeker weer met hen in zee.

by Bert van de Woord on Windowsolutions bv
Dhr

Ik heb eerst openslaande deuren naar mijn tuin door windows solutions laten plaatsen. Dit is uitstekend, snel en mooi gedaan. Aangezien ik hier erg tevreden over was heb ik ze ook gekozen om een grote verbouwing aan mijn woonkamer te laten doen. Dit is een ingrijpende verbouwing geweest waarbij gestut, afgebroken en stalen balken zijn geplaatst. Dit is allemaal met precisie en vakmanschap gedaan. De manier van communiceren, het meedenken heb ik bijzonder kunnen waarderen. Ik zal zeker bij een volgende klus ze weer inschakelen.

by Godijn on Windowsolutions bv

Wij zijn erg blij met het resultaat: een prachtige schuifpui en mooie kozijnen. Als de plannen anders werden dan in eerste instantie gedacht, werd er door jullie meegedacht naar en meegewerkt aan oplossingen. Erg fijn dat jullie bereid waren om ook een paar stappen extra te zetten zomaar. Jullie doen wat jullie beloven en dat mag gezegd worden. We zijn ook erg tevreden over de afwerking (en lieten alles steeds netjes opgeruimd achter) en hebben dit ook van derden terug gehoord die het resultaat kwamen bekijken. Ik zal jullie van garte aanbevelen aan anderen.

by H. Dortland on Windowsolutions bv
Heer Dortland

Een meedenker die Marco, inderdaad goede oplossingen, 2 kozijnen geplaatst, zeer tevreden.

by B. Aalbers on Windowsolutions bv
Kozijnen

Bij deze wil ik je nogmaals expliciet laten weten dat ik heel erg blij ben met het resultaat. Ik wil je bedanken voor alle hulp en het meedenken, zodat ik tot de goede keuze kon komen. De adviezen zijn heel goed geweest en erg passen bij mijn situatie.Ik heb de manier waarop jullie aan het werk waren als prettig ervaren, ik vind dat jullie goed werk leveren en prettig samenwerken.Ik vind dat jullie een betrouwbaar bedrijf zijn en dit zal ik anderen ook laten weten. Hopelijk krijgen jullie meer werk hier in de buurt.

by M. Ikink on Windowsolutions bv
Nabers & Ikink

Perfecte en snelle service, leuke kerel die Marco en vriendelijk personeel ! oja mooi dat je ook nog ff mijn dak hebt gerepareerd ! Top heel erg bedankt  namens H. Nabers en M. Ikink

by A. Reesink on Windowsolutions bv
Fam. Reesink

Ik ben super tevreden...Ze hebben m'n hele tuin gedaan, een lounge erin gebouwd met openhaard en in mijn slaapkamer zijn muren geplaatst en is ook compleet verandert. Her prettige vond ik dat ik wensen had maar niet precies wist hoe en Marco naar aanleiding van mijn wensen tot een mooi plan kwam. En dit is uitgevoerd geheel naar mijn zin! Alles is netjes afgewerkt. Ontzettend bedankt!