logo

 

 

Nieuwsbrief

afbeelding 1Op zoek naar de ultieme woonervaring?

Altijd wensen gehad maar nooit een idee hoe deze te vervullen zijn, of bent u op zoek naar een bedrijf dat vakkundig uw wensen kan realiseren? Dan zit u bij Windowsolutions goed. Of het nu gaat om kozijnen, ramen en deuren, rolluiken, gevel beplating en boeien of dakkapellen, Windowsolutions maakt dit voor  u.

Windowsolutions is een jong, snel groeiend bedrijf dat met de ervaring van Marco Drosten en zijn medewerkers gegarandeerd zorgt voor de ultieme woonbeleving. Daarnaast is het wellicht een geruststellende gedachte dat u voor zowel producten als diensten bij ons terecht kunt.

abeelding 2Vanaf het moment van vrijblijvende offerte tot aan het opleveren, blijven wij nauw betrokken doordat we werken via een stappenplan. Ieder contact met een klant begint met een bezoek aan huis door een van onze verkoopadviseurs. Vervolgens wordt er een offerte met tekeningen gemaakt (zo nodig per onderdeel). Als dit gebeurt is neemt een van onze medewerkers nauwkeurig de maatvoering op. Dan wordt er gemonteerd en na de montage volgt natuurlijk de oplevering. Hierbij wordt samen met de eigenaar gekeken of alles naar wens is.

 

Bent u geïnteresseerd geraakt naar de diensten van Windowsolutions en zou u graag iets meer over ons willen weten? Belt u dan gerust (+31 (0)6 24 14 64 01) of kijk even op onze website: www.windowsolutions.nl